Gratis 10 tips voor meer energie, zodat je weer met plezier werkt

Binnen een maand meer energie en meer plezier in je werk EN 

in je privé-leven (partner, kinderen, collega’s)
zonder dat het je veel tijd kost.

Monique te Kiefte

Ik ben opgegroeid op het platteland en weet als geen ander wat er leeft in de agrarische sector. Als agrarisch coach en trainer heb ik vele agrarische ondernemers en hun gezinnen geholpen om zichzelf en hun bedrijf (weer) gezond te krijgen. In diverse gemeentes hielp ik mee een plan te ontwikkelen om alle boeren te bezoeken voor een keukentafelgesprek. Alleen al in de gemeente Aalten voerde ik honderden coachgesprekken. Ik schreef het boek ‘Boerencommunicatie Eitje?!’, waarin ik mijn kennis en zeker ook mijn ervaringen deel.

Nadat je op ‘Aanmelden’ hebt geklikt, ontvang je  de 10 manieren voor meer energie. Daarna stuur ik je af en toe relevante informatie, video’s en blogs over communicatie. Af en toe stuur ik je aanbiedingen voor programma’s en trainingen. Natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens, ik heb ook een hekel aan spam. Onder iedere mail kun je je afmelden.