Je (eindelijk) meer zelfvertrouwen krijgt en meer plezier in je relaties met jezelf EN anderen (partner, kinderen, collega’s)

zonder dat het je veel tijd kost

 

Ontdek in deze gratis online training (duur 1 uur):

 

Geheim #1

Hoe communicatievaardigheden je zelfvertrouwen vergroten

 

Geheim #2

Waarom het zo belangrijk is om je gedachten te onderzoeken op waarheid

 

Geheim #3

Hoe je ervoor zorgt dat je je niet zo verantwoordelijk voelt

 

Donderdag 15 oktober 19.30 uur

Monique te Kiefte

Ik ben opgegroeid op het platteland en weet als geen ander wat er leeft in de agrarische sector. Als agrarisch coach en trainer heb ik vele agrarische ondernemers en hun gezinnen geholpen om zichzelf en hun bedrijf (weer) gezond te krijgen. In diverse gemeentes hielp ik mee een plan te ontwikkelen om alle boeren te bezoeken voor een keukentafelgesprek. Alleen al in de gemeente Aalten voerde ik honderden coachgesprekken. Ik schreef het boek ‘Boerencommunicatie Eitje?!’, waarin ik mijn kennis en zeker ook mijn ervaringen deel.

Monique te Kiefte

Te Kiefte Coaching
Wandersweg 8 | 7104 DD | Winterswijk Meddo
tel: 06 - 5388 2433 | monique@tekieftecoaching.nl

Op de kaart

Te Kiefte Coaching

Wandersweg 8 7104 DD Winterswijk Meddo 06 – 5388 2433