Cirkel van invloed en cirkel van betrokkenheid

Extra informatie over de cvi en cvb

Monique te Kiefte

Ik ben opgegroeid op het platteland en weet als geen ander wat er leeft in de agrarische sector. Als agrarisch coach en trainer heb ik vele agrarische ondernemers en hun gezinnen geholpen om zichzelf en hun bedrijf (weer) gezond te krijgen. In diverse gemeentes hielp ik mee een plan te ontwikkelen om alle boeren te bezoeken voor een keukentafelgesprek. Alleen al in de gemeente Aalten voerde ik honderden coachgesprekken. Ik schreef het boek ‘Boerencommunicatie Eitje?!’, waarin ik mijn kennis en zeker ook mijn ervaringen deel.

Nadat je op ‘Aanmelden’ hebt geklikt, ontvang jeĀ  de extra informatie over de cirkel van invloed en cirkel van betrokkenheid. Daarna stuur ik je af en toe relevante informatie, video’s en blogs over agrarisch ondernemerschap. Af en toe stuur ik je aanbiedingen voor programma’s en trainingen. Natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens, ik heb ook een hekel aan spam. Onder iedere mail kun je je afmelden.