Gratis online workshop: 3 geheimen om je communicatie te verbeteren

Binnen een maand je communicatievaardigheden verbeterenĀ en meer plezier in de relaties met jezelf ENĀ met anderen (partner, kinderen, collega’s),
zonder dat het je veel tijd kost.

Ontdek in deze gratis workshop duur: 1- 1,5 uur):

 

 

  • Geheim #1: Hoe je zorgt dat anderen beter naar jou luisteren

  • Geheim #2: Hoe je anderen op een nette manier kunt aanspreken op hun gedrag als je je eraan stoort

  • Geheim #3: Hoe je juist wel moet toepassen wat je vroeger is afgeleerd

Monique te Kiefte

Ik ben opgegroeid op het platteland en weet als geen ander wat er leeft in de agrarische sector. Als agrarisch coach en trainer heb ik vele agrarische ondernemers en hun gezinnen geholpen om zichzelf en hun bedrijf (weer) gezond te krijgen. In diverse gemeentes hielp ik mee een plan te ontwikkelen om alle boeren te bezoeken voor een keukentafelgesprek. Alleen al in de gemeente Aalten voerde ik honderden coachgesprekken. Ik schreef het boek ‘Boerencommunicatie Eitje?!’, waarin ik mijn kennis en zeker ook mijn ervaringen deel.

Nadat je op ‘Aanmelden’ hebt geklikt, mail ik je de link naar de online workshop. Daarna stuur ik je af en toe relevante informatie, video’s en blogs over communicatie. Af en toe stuur ik je aanbiedingen voor programma’s en trainingen. Natuurlijk ben ik zuinig op je gegevens, ik heb ook een hekel aan spam. Onder iedere mail kun je je afmelden.